Nieuws

De BEPPE ROSATO is terug

De fameuze Beppe Rosato van het domein van Sting & Trudie is terug na een jaar afwezigheid. In 2017 hadden de wijnstokken geen druiven geproduceerd wegens een late vorst in het voorjaar. Maar nu is hij terug en beter dan ooit. Een lichtrose wijn met fijne aroma's van aalbessen en cuberdon, een mooie strakke smaak en een elegante afdronk. Prijs €11.99 btw incl.

NIEUWE ITALIAANSE WIJNEN in Mei en Juni

De komende weken laten we jullie onze jongste ontdekkingen proeven uit Italië. 
Na intensief speuren en streng selecteren, stellen we jullie met trots enkele nieuwe wijnen voor  met kortingen tot 15%. 

Trotse invoerder van POL ROGER Champagne

Met heel veel fierheid kunnen wij u mededelen dat de verdeling van de champagnes van het prestigieuze merk POL ROGER aan Châteaux Vini werd toegewezen. Het huis Pol Roger werd in februari 2019 uitgeroepen tot World's Most Admired Champagne Brand door het gereputeerde magazine Drinks International.

UNIEKE GESCHENKDOZEN

Geschenken voor Valentijn of voor familie of zakenrelaties. Bekijk de folder hieronder. 

FOLDER GESCHENKDOZEN

DIECI de nieuwste wijn van Sting en Trudie

'DIECI' is een wijn die gemaakt werd ter gelegenheid van de 10de oogst op Il Palagio, 10 jaar passie en 10 jaar partnership met ChxVini... Beperkt beschikbaar en zeer exclusief. Bestel hem nu in primeur via https://www.chxvini.be/dieci/

 

De primeur-wijnen van San Guido zijn binnen !!!

Goed nieuws voor de mensen die Guidalberto 2016 en Sassicaia 2015 in primeur gekocht hebben: de wijnen zijn binnen en kunnen worden afgehaald op vrijdag of zaterdag. Opgepast we zijn dicht op 21 juli. 

WE ZIJN VERHUISD !!!!!! Open op vrijdag en zaterdag

We zijn open op onze nieuwe locatie op vrijdag van 13 tot 18u en zaterdag van 11 tot 18u. We zijn nog maar pas verhuisd en alles zal dus nog niet op punt staan. Onze excuses daarvoor.

Het geheim van de Rosso Montalcino LOT 17088

Poggio San Polo heeft besloten om van de Brunello di Montalcino 2014 slechts een paar 100 flessen te bottelen. Het grootste volume werd gebotteld als Rosso di Montalcino 2014. Dit betekent dat de wijn die in de fles zit het niveau heeft van een Brunello maar met minder jaren vat- en flesrijping. Dit lot kreeg het nummer 17088 mee.

Wijnen van STING te koop bij ...

Sting in Belgie

Promotie wijnen vn Sting: zie onder. 

De wijnen van Il Palagio, het domein van Sting en zijn vrouw Trudie, zijn te koop in Belgie bij volgende wijnhandelaars:

Lijst verdelers. 

Lijst wijnen. 

Otto Mani, onze eigen wijn uit Montalcino

De OTTO MANI, Vino Rosso 2010, werd gemaakt door Bart Rogiers en vrienden in Montalcino op 22 juli 2013 met de medewerking van Roberto Cipresso, een top-oenoloog uit Toscane.  De wijn is nu mooi op dronk en is de ideale begeleider voor uw feestgerechten.

Pagina's