Nieuws

Rosé is SEXY, Wit is COOL, Rood is FUN...

Lentewijnen
Haal de koelemmers maar boven... ChxVini vult ze wel op!!! 
 
Tem 2 juni zetten we bij ChxVini alles in het teken van het mooie weer met veel nieuwe referenties uit Italië en Frankrijk.

NIEUW!! Alcoholvrije sappen en Mocktails

Mocktails 5on5
Kom op onze Primavera-degustatie de nieuwe 5on5 alcoholvrije tomatensappen en mocktails ontdekken! 'n Creatie van tomatenboer Piet en cocktailgoeroe Manuel Wouters (Njam en SIPS). 100% sap zonder additieven en bewaarmiddelen. Belgisch product. Meer info op www.5on5.eu 
 

Lente-Zomer: Nieuwe Prijslijst

ONTDEK ONZE NIEUWE LENTE-ZOMER PRIJSLIJST!! 

We zijn verhuisd !!!

Chateaux vini is verhuisd

We gaan verbouwen en ontvangen jullie intussen op de andere hoek van de straat. 

Locatie:

Chateaux Vini – Industrielaan 26a -1740 Ternat – www.chateauxvini.be

Het geheim van de Rosso Montalcino LOT 17088

Poggio San Polo heeft besloten om van de Brunello di Montalcino 2014 slechts een paar 100 flessen te bottelen. Het grootste volume werd gebotteld als Rosso di Montalcino 2014. Dit betekent dat de wijn die in de fles zit het niveau heeft van een Brunello maar met minder jaren vat- en flesrijping. Dit lot kreeg het nummer 17088 mee.

Wijnen van STING te koop bij ...

Sting in Belgie

Promotie wijnen vn Sting: zie onder. 

De wijnen van Il Palagio, het domein van Sting en zijn vrouw Trudie, zijn te koop in Belgie bij volgende wijnhandelaars:

Lijst verdelers. 

Lijst wijnen. 

Otto Mani, onze eigen wijn uit Montalcino

De OTTO MANI, Vino Rosso 2010, werd gemaakt door Bart Rogiers en vrienden in Montalcino op 22 juli 2013 met de medewerking van Roberto Cipresso, een top-oenoloog uit Toscane.  De wijn is nu mooi op dronk en is de ideale begeleider voor uw feestgerechten.

JULAIA onze eigen wijn uit Montalcino

JULAIA – Toscana IGT – 2013

Deze wijn werd gemaakt door Châteaux Vini in Montalcino op 28 juni 2015 met de hulp van enkele goede vrienden en onder professionele begeleiding van Roberto Cipresso, een top-oenoloog uit Toscane.

Blend:

Brunello 2010 scheert hoge toppen!!

Brunello 2010

De Brunello di Montalcino San Polo 2010 haalt in de wereldwijde wijnpers zeer hoge scores. Het jaar 2010 is door het Consorzio del Brunello al uitgeroepen tot een 5-sterren jaar maar dat de wijngoeroe's bovendien de San Polo dusdanig de hemel in prijzen doet ons als exclusieve invoerder enorm veel plezier.

Pagina's